Expositie Cultuurhuis

  In de bibliotheek-ruimte van het Cultuurhuis te Krimpen aan de Lek exposeer ik van 1 november 2023 tot eind januari 2024.  Er is volop ruimte om te parkeren en de toegang is gratis. Voor informatie over openingstijden en wat er zoal te doen is in het Cultuurhuis: www.cultuurhuiskrimpenaandelek.nl/

Expositie Krimpen aan de Lek

Van november 2023 t/m januari 2024 exposeer ik met een aantal werken in de bibliotheekruimte van het Cultuurhuis te Krimpen aan de Lek. Ik nodig u uit om tijdens de openingstijden van het Cultuurhuis te komen kijken. 

Expositie Eindexamen

Eindelijk is het dan zo ver, het eindexamen van de driejarige Keramiekopleiding is aanstaande. Vooral op technisch vlak heb ik veel geleerd.Naast allerlei technieken op Handvormgebied heb ik leren draaien op de draaischijf en ik meer geleerd over het glazuurproces. Dat hoop ik vanaf nu toe te passen op de objecten die ik leuk vind te …

Expositie Eindexamen Lees meer »

Nieuwe Vloer

Met een kleine vertraging is er een nieuwe betonvloer gelegd in de atelier ruimte in Krimpen aan den IJssel, waar ik straks cursussen en workshops in keramiek wil geven.

Welkom allemaal

Ik vind het geweldig leuk je mijn nieuwe website voor te stellen. Via de Nieuws site hou ik je graag op de hoogte van de ontwikkelingen rond mijn keramiek atelier en het plan om begin 2020 te starten met workshops en cursussen. Hier een blik op de ruimte die mijn atelier gaat worden.